2011. június 27., hétfő

Nintendo GameCube játékkonzol +6db játék !!! - Jelenlegi ára: 14 990 Ft

Eladó a képen látható Nintendo Gamecube játékkonzol csomag minden eredeti tartozékával, 6db kiváló eredeti játékkal! Aki esetleg nem ismeri a konzolt, ez a Nintendo által kiadott Sony Playstation 2 gépek konkurenciája, tehát grafikailag a PS2-es gépekkel egyezik meg és a Nintendo Wii elődje. A konzol ahogyan a képeken is látható tökéletesen működik.  Tartozékok: 1db eredeti kiváló állapotú Gamecube kontroller, 1db eredeti memóriakártya, 1db TV/AV kábel, 1db hálózati tápegység. Játékok: Need For Speed Underground 2, Harry Potter és a Titkok Kamrája, James Bond 007 Nightfire, Top Gun Combat Zones, Rocky, Tetris Worlds. A termék Fix áras, tehát azonnal elvihető, nem kell megvárni az aukció végét!
Személyesen Győrben vehető át. Illetve a mindenkori postai díjszabás szerint postázok. A termék kifizetésére egy hetet várok, de a nyertest megkérem, hogy 3 napon belül jelentkezzen, különben a terméket újra felrakom és negatívot adok. Kérem mindenki ennek tudatában licitáljon.
Nézze meg a többi termékeimet is, mert rengeteg más Nintendo, Sega, Game Boy, Playstation, Xbox konzolt és játékokat is találhat. Köszönöm!



Jelenlegi ára: 14 990 Ft

Az aukció vége: 2011-07-01 07:59
. Nintendo GameCube játékkonzol +6db játék !!! - Jelenlegi ára: 14 990 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése